Onno en Parnters bieden jou advies op maat

Voordat wij onze dienstverlening starten, beginnen wij standaard met hetzelfde: luisteren, goed luisteren.

Pas als wij helder hebben wat uw kwaliteitseisen en -wensen zijn, kunnen wij u van een passend en sluitend advies voorzien.

Dankzij onze gedetailleerde kennis van de grafische industrie kunnen wij u binnen een paar tellen aangeven op welke punten u wat kunt winnen of besparen.

Dit advies is onder andere gebaseerd op papiergebruik, formaat en het aantal pagina’s. Daarbij zoeken wij altijd naar de optimale combinatie van uw wensen en de technische mogelijkheden.

Lees hier meer over

Inkoop

Een goede deal is een deal met een lange levensduur. Daarom zoeken wij altijd naar oplossingen voor de langere termijn.

Dankzij onze inkoopkracht, samen met Veritiv, en de gedetailleerde kennis van mens, materiaal en machine, zorgen wij ervoor dat ons advies op maat is. Dit betekent: geen verspilling, optimale benutting van capaciteit en optimale locatie van onze partners ten opzichte van de ligging van de papierfabriek en/of de afleverlocatie.

Door deze manier van werken, weten wij de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Dat is beter voor uw portemonnee, maar ook voor onze aarde!

Om dit alles te realiseren, beschikken wij over een in eigen beheer ontworpen aansturingssysteem. Daar zijn alle benodigde parameters direct voorhanden.

Deze parameters tonen welke papiersoorten beschikbaar zijn, welke persen met welke opties, waar deze persen staan, of het een liggende of staande pers betreft, hoeveel keerstangen op een pers zitten, welke vouwmogelijkheden, welke in-line afwerking en finishing, of er herbevochtiging op een pers zit, vijf kleuren enzovoorts. Een technisch verhaal, maar dit is kortom alles wat wij nodig hebben om u een passende aanbieding te doen.

Uiteindelijk is al deze kennis nodig om voor u het hoogst haalbare te realiseren.

Zorg en nazorg

Wij zorgen. Wij verzorgen en wij ontzorgen. Dat is een diepgewortelde eigenschap, waarop wij trots zijn. Dat geldt voor onze leveranciers en onze partners, maar zeker voor u als klant. U staat centraal.

Wij blijven luisteren om er zeker van te zijn dat wij voor u en uw drukwerk de juiste leverancier, de juiste drukker en het beste materiaal beschikbaar hebben. Van offerte tot order, wij zorgen ervoor dat het u in letterlijke en figuurlijk zin aan niets ontbreekt.

Wij halen u op van een vliegveld of treinstation en brengen u weer veilig terug, wij zorgen voor een goed hotel en aangenaam gastheerschap.

Uiteraard hebben wij ook zorg voor onze aarde. Om die reden beschikken al onze leveranciers en printpartners over een PEFC/FSC certificering. We hebben zelfs een partner met de prestigieuze Ecotech Award voor waterloos drukken.

Dus ja, de aarde en ons milieu liggen ons nauw aan het hart!

CTRL print onze ICT tool

Onno & Partners heeft in eigen beheer een uniek ICT systeem ontwikkeld.

De basis van dit systeem wordt gevormd door de kennis en ervaring die we in zestig jaar hebben opgebouwd op het gebied van marketing, papier en drukwerk. Onze technische kennis zit in dat systeem.

Met dit systeem bieden wij u instant offertes voor een grote variatie aan producten. Daarbij houden we rekening met locatie, in-line of offline afwerking. Naast een gedetailleerd overzicht van alle persen en specificaties, die wij tot onze beschikking hebben, hebben wij ook realtime inzicht in alle beschikbare papiersoorten met de daarbij behorende kenmerken zoals opaciteit, opdikking, glans, grams gewichten en de locatie van de papierfabriek

Een snelle kostenanalyse op alternatief papier of formaat is voor ons dan ook een fluitje van een cent.

Ontdek de mogelijkheden

# Onze druktechnieken

Contact opnemen