Maak kennis met de pioniers van Onno & Partners

Onno & Partners bestaat uit een hecht team van specialisten. Samen zijn zij goed voor ruim zestig jaar ervaring in papier en papierinkoop, verschillende druktechnieken en processen, logistiek & distributie en
procurement.

Tot onze klanten rekenen wij nationale en internationale retailers, uitgeverijen en merkproducenten.

Pioniers mentaliteit

Onno & Partners heeft een samenwerkingsverband met de top van de Europese web-offset- en diepdruk drukkerijen. Deze drukkerijen zorgen er samen voor dat we aan vrijwel iedere specificatie kunnen voldoen.

‘Nee’ en ‘kan niet’ zijn antwoorden die u niet snel van ons zult horen.

Wij onderscheiden ons door onze pioniersmentaliteit, onze gedetailleerde kennis van de markt, ons grote Europese netwerk aan drukkerijen en papierleveranciers en middels onze software applicatie ctrl-Print; een unieke tool voor smart print sourcing.

Onze passie voor tevreden klanten is iets wat ons dagelijks drijft!

Ons netwerk

De pioniers van Onno & Partners zijn gepokt en gemazeld in het grafische vak. Met een berg aan ervaring en een echte pioniersmentaliteit zijn we uw ogen en oren in de markt.

We bezoeken met grote regelmaat onze partnerleveranciers en bezoeken regelmatig nieuwe partijen. Als er investeringen worden gedaan zijn we al snel van de ins-en-outs op de hoogte en verwerken we de gegevens in ons systeem (ctrl-Print).

Op dit moment werken we met ruim 20 drukkerijen regelmatig samen (in offset rotatie en diepdruk). Daarnaast werken we voor de productie van kleine oplages samen met kleinere drukkerijen en mailing huizen.

Tools

Onno & Partners heeft unieke sourcing software ontwikkeld: ctrl-Print

De basis van dit systeem wordt gevormd door de kennis en ervaring die we in de vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van marketing, papier en drukwerk. Met dit systeem bieden wij u instant offertes voor een enorme variatie aan producten. Daarbij houden we rekening met locatie, inline of offline afwerking. Naast een gedetailleerd overzicht van alle persen in Europa en gedetailleerde persspecificaties, hebben wij ook realtime inzicht in alle beschikbare papiersoorten met de daarbij behorende kenmerken zoals opaciteit, opdikking, glans, grams gewichten en de locatie van de papierfabriek. Een snelle kostenanalyse op alternatief papier of formaat is voor ons dan ook een fluitje van een cent. Inmiddels maken al ruim 75 drukkerijen in Europa gebruik van ons systeem!

Het voordeel voor de drukkerijen is dat men alleen geschikte/passende aanvragen ontvangt. ctrl-Print helpt ons voor elke specificatie de juiste partner(s) direct te vinden. Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

"Alleen door relevant te zijn kunnen we toegevoegde waarde bieden"

Onno Thijsen: founder en director Onno & Partners

Daarbij combineren we vakkennis met creatieve en innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen slim kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren én volledig te ontzorgen.

Onno & Partners staat niet alleen voor het realiseren van de beste deals, maar hecht ook grote waarde aan het in stand houden van goede relaties met partners/leveranciers, klanten en alle stakeholders. Voor ons is een relatie niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk.