Onno & Partner's visie op

Flyers& Folders

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact opBrochure aanvragen

Flyers & folders

Ondanks de ontwikkeling op het gebied van de ja-ja sticker is het verschillende drukwerk voor huis-aan-huis in de vorm van folders, flyers of brochures nog altijd populair en effectief voor veel retailers en merken. Het, in middelgrote tot grote oplagen, drukken van folders en flyers is een van dé specialiteiten van Onno & Partners. De (over het algemeen) forse budgetten voor huis-aan-huis folders of flyers maken het noodzakelijk om zeer kritisch te kijken naar de meest voordelige oplossing in combinatie met de beste kwaliteit.

Flyers drukken

Folders of flyers drukken? Het drukken van flyers of folders is een vak apart. Hoe realiseer je tegen de scherpste tarieven een onderscheidende flyer of folder die opvalt en traffic genereert? Vaak is toch het hoofddoel van een folder of flyer om klanten te stimuleren tot een aankoop of bezoek aan de winkel. Kleine aanpassingen in papier of formaat kunnen leiden tot forse kostenbesparingen doordat bepaalde formaten optimaal passen bij bepaalde drukkerijen. Onno & Partners weet precies wat de Europese drukkerijen aan drukpersen in huis hebben en wat hun meest efficiënte producten op deze drukpersen zijn.

Folders & Flyers laten drukken bij Onno & Partners

Folders of flyers laten drukken bij Onno & Partners? Als ervaren partij in de papier- en drukwerk wereld helpen wij u naar de beste oplossingen. Onze missie is retailers en uitgevers te ontzorgen, kosten te besparen en de kwaliteit te optimaliseren. Dat de levertijd heilig is mag duidelijk zijn; uw folder heeft geen waarde meer als de verspreidingsdeadline wordt gemist. Onze tientallen jaren ervaring in de retail geeft onze klanten rust en vertrouwen. Met een gerust hart laat men het gehele traject over aan onze specialisten; zij weten wat er speelt en wat voor u belangrijk is! Brochures drukkencatalogi laten drukken of brievenbusreclame drukken? Ook voor deze soorten drukwerk kunt u terecht bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ontdek de drukwerk mogelijkheden