Kan het inkopen van drukwerk slimmer?

Onno & Partners opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Laat u meenemen in de wereld van papier en drukwerk. Wij gidsen u graag naar innovatieve, kostenbesparende én betrouwbare partijen.

Ons stappenplan naar de beste deals in drukwerk

Persoonlijk intakegesprek

Inventariseren uw wensen en eisen.
Wat zijn de criteria, waar staat het bedrijf voor en wat is het gewenste imago?

Resultaat: Heldere briefing

Ontleden & Optimaliseren

We knippen de specificaties in drieën en kijken naar: papier, drukwerk en logistiek.

Resultaat: Transparantie

Onderzoek & Analyse

Met behulp van ons Saas platform ctrl-Print realiseren we per element: de beste koop in papier, in drukwerk en in logisitiek.

Resultaat: De beste koop

Executie, borgen én ontzorgen

Na de selectie van de beste deals coördineren we het gehele proces van data tot levering. We blijven meedenken, adviseren en houden ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten.

Resultaat: Totale ontzorging

Onno & Partners houdt er eenunieke werkwijze op na

Wij helpen u met het

Optimaliseren van de aanvraag

Een kleine aanpassing in het formaat kan een groot prijsverschil met zich meebrengen. Onno & Partners kijkt welke mogelijkheden er zijn qua formaat, papiersoort, productie en welk prijsvoordeel u kunt behalen. Zo optimaliseren we de aanvraag en krijgt u de beste offertes. Vergelijking wordt eenvoudig gemaakt door er goed op te letten dat specificaties eenduidig zijn, zodat appels met appels kunnen worden vergeleken.

Daarnaast

Vergroten wij uw netwerk

Ons netwerk aan drukkerijen, papierfabrieken en post-press bedrijven is zeer omvangrijk en nog steeds groeiend. Onno & Partners laat u graag profiteren van dit uitgebreide netwerk. Alle technische mogelijkheden en producten zijn door ons in kaart gebracht en vastgelegd in ons saas platform: ctrl-Print. We hebben direct beschikking over informatie als: wat zijn de prijzen per 1.000 exemplaren? Welke producten kunnen door de persen bij al deze drukkerijen efficiënt worden geproduceerd? Hoe staan bedrijven er voor? Welke papiersoorten zijn beschikbaar die voldoen aan specifieke waarden als ISO witheid, opdikking en gloss waarde én waar worden deze kwaliteiten geproduceerd? Al deze gedetailleerde informatie destilleren we continue uit ons Europese netwerk en gebruiken we om u als klant tailormade te adviseren.

Wij bieden u inzicht in

Kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid

Niet alleen de prijs is leidend! We kijken bij het selecteren van leveranciers van papier, drukwerk en logistiek ook vooral naar kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Zo kunnen we u als retailer of uitgever écht ontzorgen!

Wij realiseren voor u

De beste deal

We zoeken naar de beste combinaties van papier, print en distributie. Daarbij letten we uiteraard op kosten, maar ook op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en solvabiliteit van alle partijen die bij het proces van levering betrokken zijn. Zo krijgt u de beste deal. Het gaat om het eindresultaat. Uw tevredenheid is ons ultieme doel.