Onno & Partner's visie op

Papier advies, inkoop en nazorg

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact opBrochure aanvragen

Advies

Bij het merendeel van alle projecten zorgt het papier voor de grootste kostenpost. Om die reden is een grondige kennis van papier een belangrijk vereiste.

Wij adviseren u over het juiste papier, met de juiste uitstraling, volledig in lijn met uw merk en werk en de verwachting van de consument. Of u nu een discounter bent of een luxe warenhuis heeft, wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij streven wij steeds naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Inkoop

Mede door onze nauwe samenwerking met verschillende wereldwijd opererende papermerchants beschikken wij over de inkoopkracht die nodig is om ons te onderscheiden van andere spelers in de markt.

Deze papermerchants zijn solide mondiale spelers met miljardenomzetten; dat zegt wel wat over inkoopkracht…

Wanneer nodig kunnen wij deze inkoopkracht inzetten om voor u de beste papierdeal te bewerkstelligen.En mede dankzij deze samenwerkingsverbanden beschikken wij over de juiste en de nodige netwerken. Alles in huis om altijd tot de beste deals te kunnen komen.

Zorg en nazorg

Wij monitoren en controleren altijd het gehele order- en productieproces. Tot in detail en totdat de laatste folder geleverd is. Wij kunnen u ieder moment actuele informatie verstrekken over de status van uw order of over uw papiervoorraad op dat moment.