Op tijd, altijd!

Onze kijk op de logistiek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact opBrochure aanvragen

Alle transporten zijn in handen van Onno & Partners

Op basis van de ontvangen instructies, ziet Onno & Partners erop toe dat ieder detail perfect wordt uitgevoerd. Wij monitoren het logistieke proces inzake bundeling, verpakking, identificatie en palletisering totdat de laatste pallet geleverd is.

Indien gewenst, houden we u regelmatig op de hoogte. Zodra uw partij compleet is afgeleverd, ontvangt u een melding. Samen met onze transportpartner beschikken wij over een fijnmazig netwerk met de juiste transportmiddelen. Geen klus te groot, wij weten de weg!

Advies

Onno & Partners staat namens u in direct en nauw contact met onder andere de distributiepunten of een andere ontvangende partij van uw drukwerk. U heeft daar als opdrachtgever geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk correct verpakt, veilig en prijstechnisch gezien op de meest gunstige manier op de juiste bestemming terechtkomt.

Inkoop

Dankzij de volumes papier en gereed drukwerk die wij jaarlijks door heel Europa transporteren, kunnen wij u een scherp transporttarief aanbieden met, uiteraard, onze op-en-top service!

Zorg en nazorg

Wij begeleiden uw order van begin tot eind. Dit betekent dat wij vooraf, tijdens en na afronding van het proces steeds bezig zijn met vooruitkijken en controleren van de werkzaamheden. Geen detail blijft onbesproken of ongemerkt. Zo bereikt uw drukwerk in perfecte staat de uiteindelijke bestemming. We zijn er trots op dat wij in al die jaren nog nooit een deadline gemist hebben. Natuurlijk zetten wij alles op alles om dat ook zo te houden!