Onno & Partner's visie op

Magazines& Brochures

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact opBrochure aanvragen

Magazines & Brochures

Magazines of brochures drukken? Voor de productie van uw magazine of brochure adviseren wij u graag ten aanzien van formaten, geschikte papiersoorten en druktechnieken. Vanwege de enorme diversiteit in papierkwaliteiten, formaten en keuzes in afwerking kunnen wij u helpen bij het kiezen van de voor u geschikte samenstelling. Zo bestaan er ook verschillende afwerkingen, namelijk; gelijmd, geniet, garenloos of genaaid gebrocheerd. Kiest u uit kostenoverweging voor een selfcover of toch voor een brochure met omslag en veredeling? Ook daarin is de keuze enorm zoals persvernis, uv-lak, laminaat, pregen, goud- of zilver folie. Er zijn tal van mogelijkheden. Wij dragen er zorg voor dat we met uw magazine of brochure de beste prijs-kwaliteitverhouding realiseert én dat de specificaties en uitstraling optimaal worden afgestemd op uw gewenste positionering.

Magazine of Brochure drukken

Afhankelijk van de specificaties laat O&P de magazines of brochures drukken in vellenoffset, rotatie-offset of rotatie-diepdruk. Voor de kleine oplage drukwerk kan digitaal bijvoorbeeld een goede optie zijn. Kwaliteitseisen spelen bij deze keuze onder andere een belangrijke rol. Wij gidsen u naar de beste en meest efficiënte oplossing met betrekking tot het drukwerk. Onze specialisten coördineren het drukken van magazines of brochures van A tot Z. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Magazine drukken kleine of grote oplage.

Bij Onno & Partners kunt u terecht voor brochures drukken en magazines drukken in zowel kleine oplagen als grote (miljoenen) oplagen. Afhankelijk van de specificaties en de oplage kiezen we voor de meest geschikte druktechniek. Of het nu een kleine productie is of een miljoenen oplage; u kunt rekenen op onze uiterste zorg. Vanaf het aanleveren van data (die we zorgvuldig checken) tot en met de laatste levering. Flyers drukkencatalogi laten drukken of brievenbusreclame drukken? Ook voor deze uitvoeringen van drukwerk kunt u bij ons terecht.

Ontdek de drukwerk mogelijkheden