Onno & Partner's visie op

Brievenbusreclame

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact opBrochure aanvragen

Brievenbusreclame laten drukken

Brievenbusreclame drukken? Marketeers komen er vaak achter dat alleen internet als communicatiekanaal niet voldoende is. Alles via internet is snel en goedkoop, maar is het ook altijd effectief? Overvolle mailboxen, slimmere spamfilters en frauduleuze spammers zorgen voor afnemende respons. Dat biedt natuurlijk weer kansen voor de klassieke brievenbusreclame.

Brievenbusreclame biedt nog steeds een groot bereik van ruim 12 miljoen lezers. Dit maakt de klassieke huis-aan-huis folder nog steeds een krachtig medium. In vergelijking met andere media is dit een heel hoog bereik. Ook brievenbusreclame laten drukken? U bent bij Onno & Partners aan het juiste adres voor diverse soorten drukwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Brievenbusreclame laten drukken bij Onno & Partners

Aangezien brievenbusreclame nog steeds belangrijk blijkt, is het van belang om de aandacht van de consument te trekken. Veel retailers kiezen voor vergelijkbare formaten en papiersoorten. Hierdoor is het beeld van een gemiddeld folder pakket minder onderscheidend geworden in de afgelopen jaren. Hoewel de folder boodschap (content) en vormgeving een zeer belangrijk aspect zijn om de aandacht te trekken van de consument is de technische uitvoering ook van groot belang. Door formaat en papierkeuzes is het mogelijk om er eerder uitgepikt te worden door de consument. Onno & Partners denkt graag met u mee hoe we de traffic naar uw winkel kunnen verbeteren door onderscheidend te communiceren middels het brievenbus kanaal. Liever flyers drukken of brochures drukken? Ook hiervoor bent u bij Onno & Partners aan het juiste adres. Wij bieden hierin verschillende druktechnieken aan en denken graag met u mee over de voor u geschikte.

Ontdek de drukwerk mogelijkheden