Onze overtuiging

Het inkopen van drukwerk kan slimmer!

Onno & Partners opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Wij nemen u graag mee
naar nieuwe partijen met slimme, kostenbesparende en innovatieve ideeën.

Ons stappenplan naar debeste deals in drukwerk

Fase 1.1

Persoonlijk intakegesprek

Inventariseren van uw wensen en eisen, wat zijn de criteria, waar staat het bedrijf voor en wat is het gewenste imago?

Doel: Heldere briefing

Fase 1.2

Fine tuning van de specificaties

bespreken van de specificaties welke elementen zijn vast en welke elementen flexibel Mag het formaat iets aangepast worden?
Alternatieve papiersoorten

Doel: Duidelijke kaders

Fase 2.1

Ontleden & optimaliseren

We knippen de specificaties in drieën en kijken we naar: papier, drukwerk en logistiek

Doel: Transparantie

Fase 2.2

Onderzoek & Analyse

Met behulp van ons Saas platform ctrl-Print
realiseren we per element de: beste koop in papier (incl evt testen) beste koop in drukwerk productie en de beste koop in logsitiek

Doel: De beste koop

Fase 3

Executie, Borgen én ontzorgen

Na de selectie van de beste deals coördineren we het gehele proces van data tot levering. We blijven meedenken, adviseren en houden ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten

Doel: Totale ontzorging

Onno & Partners houd er eenunieke werkwijze op na

Wij helpen u met het

Optimaliseren van de aanvraag

Een kleine aanpassing in het formaat kan een groot prijsverschil met zich meebrengen. Onno & Partners kijkt welke mogelijkheden er zijn qua formaat, papiersoort, productie en welk prijsvoordeel u kunt behalen. Zo optimaliseren we de aanvraag en krijgt u de beste offertes. Vergelijking wordt eenvoudig gemaakt door goed te letten dat specificaties eenduidig zijn zodat appels met appels kunnen worden vergeleken.

Daarnaast

Vergroten wij uw netwerk

Door ons uitgebreid netwerk en relaties komen we steeds weer in contact met allerlei drukkers in Europe en alle mogelijkheden van productie capaciteit, kwaliteit, betrouwbaarheid zijn door ons in kaart gebracht. Wat zijn de prijzen per 1000 exemplaren, welke producten kunnen door welke persen efficiënt worden geproduceerd, welke papiersoorten zijn waar beschikbaar, compleet met bijv ISO witheid, gloss waarde, etc. Al deze informatie gebruiken wij om uw netwerk te vergroten. Wij bieden u de mogelijkheden om die drukkers te bezoeken en zelf u te laten overtuigen van de mogelijkheden en kwaliteit.

Wij bieden u inzicht in

Kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid

Kwaliteit van papier, van het productieproces, van het eindproduct, van het transport, van de aflevering het zijn de elementen die we zorgvuldig controleren. Daarbij zijn prijs en betrouwbaarheid ook leidend om tot een attractieve offerte te komen.

Wij realiseren voor u

De beste deal

We zoeken naar de beste combinaties van papier, print en distributie . Daarbij letten we uiteraard op kosten maar ook op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en solvabiliteit van alle partijen die bij het proces van levering betrokken zijn. Zo krijgt u de best deal. Het gaat om het eindresultaat. Uw tevredenheid is voor ons .