ONNO & PARTNERS’ VISIE OP

DRUKWERK

ADVIES
Om u de juiste ‘waar voor uw geld’ te kunnen bieden, is het noodzakelijk om de drukwerkindustrie tot in het kleinste detail te kennen. Welke persen zijn beschikbaar? Welke kenmerken en specificaties en mogelijkheden hebben deze persen?

Onno & Partners heeft alle relevante persen en specificaties in Europa in het vizier.

Wat betekent dit voor u? Heel eenvoudig. Wij weten exact welk product op welke pers past. Zo kunnen wij u advies op maat bieden, bijvoorbeeld voor wat betreft de optimale, meest efficiënte formaten in combinatie met de diverse pagina omvangen.

INKOOP
Samen met onze partner Veritiv en het bijbehorende netwerk, beschikken wij over alle persen, die er in Europa toedoen. ‘Kan niet’ is een antwoord dat wij niet kennen.

Samen met onze drukpartners werken wij constant aan de ontwikkeling van nieuwe producten; onderscheidend en met een scherpe prijsstelling. Daarbij is de beste prijs-kwaliteitverhouding steeds het uitgangspunt. Ons doel is immers dat het drukwerk u iets oplevert, dat is helder.

ZORG EN NAZORG
Naast de kennis en ervaring in ons team om de inkoop van papier en drukwerk op een hoger plan te tillen is ontzorging van u als klant een belangrijk speerpunt binnen onze dienstverlening.

Ons team draagt zorg voor een nauwkeurige coördinatie van het gehele proces waarin uw wensen centraal staan.
Wij zijn de spil in dit gehele proces; de spin in het web.

ONTDEK DE DRUKWERK MOGELIJKHEDEN