ONNO & PARTNERS’ VISIE OP

PAPIER

ADVIES
Bij het merendeel van alle projecten zorgt het papier voor de grootste kostenpost. Om die reden is een grondige kennis van papier een belangrijke vereiste.

Wij adviseren u over het juiste papier, met de juiste uitstraling, volledig in lijn met uw merk en werk en de verwachting van de consument. Of u nu een discounter bent of een luxe warenhuis heeft, wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij streven wij steeds naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

INKOOP
Met de Veritiv Corporation als onze strategische partner beschikken wij over de inkoopkracht die nodig is om ons te onderscheiden van de overige spelers in de markt.

Veritiv is een sterke, gezonde mondiale speler met een jaaromzet van circa 9 miljard dollar. Dat zegt veel over onze inkoopkracht…

Veritiv is de grootste afnemer van verschillende, wereldwijd toonaangevende, papierfabrieken. In samenwerking met Veritiv zet Onno & Partners deze inkoopkracht voor u in. We hebben bovendien het juiste netwerk om voor u de ideale deal te sluiten.

ZORG EN NAZORG
Wij beschikken over een uitmuntend Paper Management-systeem. Met één muisklik weet u precies waar uw papier zich op dat moment bevindt. Track & trace was nog nooit zo eenvoudig.