INKOOP

Een goede deal is een deal met een lange levensduur. Daarom zoeken wij altijd naar oplossingen voor de langere termijn.

Dankzij onze inkoopkracht, samen met Veritiv, en de gedetailleerde kennis van mens, materiaal en machine, zorgen wij ervoor dat ons advies op maat is. Dit betekent: geen verspilling, optimale benutting van capaciteit en optimale locatie van onze partners ten opzichte van de ligging van de papierfabriek en/of de afleverlocatie.

Door deze manier van werken, weten wij de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Dat is beter voor uw portemonnee, maar ook voor onze aarde!

Om dit alles te realiseren, beschikken wij over een in eigen beheer ontworpen aansturingssysteem. Daar zijn alle benodigde parameters direct voorhanden.

Deze parameters tonen welke papiersoorten beschikbaar zijn, welke persen met welke opties, waar deze persen staan, of het een liggende of staande pers betreft, hoeveel keerstangen op een pers zitten, welke vouwmogelijkheden, welke in-line afwerking en finishing, of er herbevochtiging op een pers zit, vijf kleuren enzovoorts. Een technisch verhaal, maar dit is kortom alles wat wij nodig hebben om u een passende aanbieding te doen.

Uiteindelijk is al deze kennis nodig om voor u het hoogst haalbare te realiseren.