even voorstellen

ONNO THIJSEN - DIRECTEUR

Onno heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Hij was onder andere verantwoordelijk voor sales & marketing, wereldwijde papierinkoop en het leiden van een drukkerij en print management bureau. Daarmee is hij de aangewezen persoon om u te adviseren over alle aspecten op het gebied van papier, web-offset, diepdruk of vellendruk.

MAJBRITT COOK – VERKOOP DIRECTEUR UK

Majbritt heeft ruim 25 jaar ervaring in de drukwerkindustrie. Zo werkte zij als verkoopdirecteur bij verschillende drukkerijen. Naast haar netwerk in het Verenigd Koninkrijk, deed Majbritt zaken met klanten in Duitsland, Denemarken en Scandinavië.

Deze internationale ervaring met retail en uitgeverijen deelt ze graag met u.

WIM DE OLDE – LOGISTIEK & OPERATIONEEL MANAGER NL

Wim werkte jarenlang bij diverse gerenommeerde, internationale bedrijven. Hier heeft hij geleerd om complexe processen te organiseren, uit te voeren en op te volgen. Hij was actief aan zowel de inkoop- als de verkoopkant. Belangrijk onderdeel daarbij is het opbouwen van relaties met de juiste personen en het creëren van duidelijkheid voor iedereen. Die kennis en ervaring zet hij in voor Onno & Partners. Communiceren in het Engels en Duits doet hij moeiteloos, hij spreekt zelfs een beetje Frans en natuurlijk ……………Twents.

RUTH THIJSEN – OFFICE MANAGER

Ruth Thijsen is sinds 2014 gediplomeerd directiesecretaresse en managementassistente. Daarnaast heeft zij recent de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar opleiding is zij werkzaam geweest op een advocatenkantoor waar zij naast juridische werkzaamheden tal van ondersteunende en administratieve taken vervulde.

Per september 2018 is zij als officemanager werkzaam bij Onno & Partners.